阮晓红

发布者:表生地球发布时间:2019-04-08浏览次数:132

阮晓红,教授,博士生导师

研究方向为污染水文地球化学,主要从事典型污染物的水文地球化学循环机制、运移模拟及生物强化修复研究。

曾获江苏省高校“青蓝工程”中青年学术带头人、水利部科技进步二等奖(排名5)。

Prof.  Xiaohong Ruan

The research field is contaminant hydrogeochemistry, mainly focus on the mechanisms of hydrogeochemical cycles for typical contaminants, migration simulation in hydrologic process and bioaugmentation remediation technology.

Email: ruanxh@nju.edu.cn